De 47e editie van het Concours Hippique St Annaparochie staat gepland op vrijdag 19 juli 2019 voor pony’s, zaterdag 20 juli 2019 voor paarden en zondag 21 juli voor de dressuur subtop en de kür op muziek. Dit jaar vindt het CH wederom plaats op bij Stal de Hameren te Vrouwenparochie. Zij beschikken over een grote springbaan met een Agterbergbodem. Daarnaast nog een gedraineerde dressuurbak waar het inspringen zal plaatsvinden. De dressuur zal verreden worden op gras.

We doen dit jaar ook mee aan de Fryslân Competitie, waarmee je kans maakt op nog meer mooie prijzen. Kijk voor meer informatie op www.fryslancompetitie.nl.

En als dat nog niet genoeg is, het is ook mogelijk om mee te doen met de ‘Meneer & Mevrouw Hoekstra kür op muziek’ competitie. De finale van deze spannende strijd zal tijdens ons Concours Hippique verreden worden en er zal gestreden worden om mooie prijzen waaronder een modecheque van maar liefst € 250,-. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina

Aanmelden gaat dit jaar via MijnKNHS

Betalen op wedstrijddag zelf. Dit jaar is het mogelijk om te pinnen


Vraagprogramma 2019

Het vraagprogramma is te vinden via MijnKNHS voor het springen, dressuur en de kür op de muziek en via MijnKNHS voor de subtop.

Startlijsten

Zodra de startlijsten bekend zijn, zullen we er hier meer informatie over tonen

Uitslagen
De uitslagen van 2019 zijn nog terug te vinden via startlijsten.nl.